Actualiteiten archief

Nieuws van en over de Civil Society Club

23 oktober 2015

Nieuwe donatiebus in het Dorp

Door Milou Martinot

Het Lokaal Fonds Oegstgeest gaat de komende weken haar bestaande blikken donatiebussen vervangen door nieuwe, transparante bussen.

De transparante bussen heeft het Fonds kunnen aankopen dankzij een bijdrage van Fonds 1818, die het lokaal Fonds Oegstgeest in deze fase financieel ondersteunt bij opstartkosten. De nieuwe transparante donatiebussen kunnen onbeperkt worden hergebruikt en voldoen zo aan de duurzame ambitie van het Lokaal Fonds Oegstgeest. Het transparante uiterlijk staat bovendien symbool voor de ambitie en beleid van het Lokaal Fonds om verantwoord en transparant met ontvangen donaties om te gaan en duidelijke verantwoording over besteding af te leggen aan haar donateurs en dorpsgenoten.

Het Lokaal Fonds Oegstgeest maakt minimale kosten (5 tot 10%) en besteedt de opbrengst vrijwel volledig aan het goede doel.

Meer informatie over goede doelen die we ondersteunen/hebben ondersteund zie: www.lokaalfondsoegstgeest.nl

Gratis donatiebus & social media exposure

Wil jouw organisatie bedrijf ook een donatiebus neerzetten? Wil jij als maatschappelijk betrokken ondernemer/organisatie ook een bijdrage leveren aan welzijn in Oegstgeest?

Vraag dan een gratis donatiebus aan (tegen betaling van borg EUR 50) via info@civilsocietyclub.nl

Elke organisatie/ondernemer die een donatiebus aanvraagt en zichtbaar plaatst krijgt een gratis vermelding (met foto!) op de social media van de Stichting Civil Society Club | Lokaal Fonds Oegstgeest (Facebook, Twitter en onze website) met een bereik van meer dan 1000 betrokken dorpsgenoten.

Alle berichten