Actualiteiten

Nieuws van en over de Civil Society Club

september 04

Jottem zet vrijwilligers in het zonnetje

Marja van Dorp

Rechts van de fantastische vrijwilligers van Jottem: Stephan Slingerland (gehurkt) en Milou Martinot van 't Lokaal Fonds Oegstgeest, Marja van Dorp, locatiemanager Jottem staat tussen hen in. Foto: Jottem

Overhandiging cadeau vrijwilligers Jottem mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Lokaal Fonds Oegstgeest

Het Molenkoor had uitvoering op vrijdag 2 september in de gymzaal van Jottem. Tussen 14.00 en 15.30 uur was iedereen van harte welkom. Een groot aantal cliënten zong en speelde mee in dit koor. Het was een geweldig optreden, wat een talenten! Daan, en Andre verzorgden de muzikale hulp.

Feestelijke overhandiging

De middag startte met een feestelijke overhandiging. Alle vrijwilligers ontvingen een bedankje in de vorm van een feestelijk cadeaupakket. Jottem is erg blij met zijn vrijwilligers en de vrijwilligers ook met Jottem. Het bedankje werd mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Lokaal Fonds Oegstgeest. Zij ondersteunen doelen en projecten die het welzijn van de samenleving in Oegstgeest vergroten.

Wil je ook vrijwilliger worden bij Jottem?

Wil je ook vrijwilliger worden en meewerken aan een van de projecten op Jottem? Geef je dan op bij locatiemanager Marja van Dorp, mail: Marja.van.dorp@Gemiva-svg.nl. Jottem is een locatie van de Gemiva-SVG Groep.