Actualiteiten

Nieuws van en over de Civil Society Club

juli 17

Kinderen Campus Oegtgeest bezoeken pretpark Walibi

Annemarie Willemsen

Door een grote donatie van een dorpsgenote konden minderjarige bewoners van de Campus Oegstgeest deze zomer een dagje naar pretpark Walibi. De donateur wilde graag dat de gift besteed zou worden aan ‘iets ontspannends’ voor minderjarige vluchtelingen. In overleg met het COA en de kinderen zelf, is besloten een dagje naar Walibi te gaan.

“De jongeren die mee gingen waren al enthousiast voordat we weg gingen. En in het park werden hun verwachtingen meer dan waar gemaakt. De sfeer deze dag was erg gezellig en we hebben alleen maar lachende gezichten gezien in het park. De bewoners zijn dankbaar voor deze dag en blij dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Iets waar wij ons als team helemaal bij aan sluiten.”, aldus een van de begeleiders van COA Oegstgeest.

Het Lokaal Fonds Oegstgeest is blij dat deze donatie zo goed en positief besteed is. En dankzij de donatieverdubbelaar van Fonds 1818, kan het LFO Lokaal donatie ook weer andere projecten in het dorp ondersteunen. Met de verdubbeling door Fonds 1818 van deze donatie konden we dus niet alleen de vluchtelingen helpen, maar kunnen we ook andere projecten in het dorp steunen. Dit geldt overigens voor alle donaties – klein en groot - tot begin 2018. Bij het LFO is je donatie dus het dubbele waard!

Een donatie aan ‘t Lokaal Fonds Oegstgeest is ‘t dubbele waard

Steun ‘t Lokaal Fonds Oegstgeest ook met een gift. Alle donaties zijn van harte welkom. Zowel groot als klein. Van bedrijven en van particulieren. Eenmalig of regelmatig. Het Lokaal Fonds Oegstgeest maakt minimale kosten (5 tot 10%) en besteedt de opbrengst vrijwel volledig aan het goede doel. Bovendien wordt je donatie verdubbeld door Fonds 1818 en kunnen we zo nog meer goede doelen helpen in Oegstgeest.

Je gift is welkom op rekeningnummer IBAN: NL68 RABO 0307 8592 74 t.n.v. Stichting Civil Society Club | o.v.v. Lokaal Fonds Oegstgeest. Stichting Civil Society Club heeft een anbi-beschikking. Dat betekent dat giften aan onze stichting aftrekbaar zijn voor de belastingen.