Een eigen website van het Lokaal Fonds Oegstgeest is in voorbereiding.

Hoe help je het Lokaal Fonds Oegstgeest?

Je gift is welkom op rekeningnummer IBAN: NL68 RABO 0307 8592 74

ten name van stichting Civil Society Club

HOE KAN JIJ HELPEN?
Wil je wat doen voor het Lokaal Fonds Oegstgeest? Graag! We hebben jouw hulp hard nodig. Dat kan op verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld als ambassadeur voor het Fonds folders verspreiden en je netwerk op ons te wijzen. Je kunt projecten bezoeken en er een stukje over schrijven of foto’s maken en verspreiden via social media. Je kunt winkeliers waar je vaste klant bent vragen of ook zij een donatiebus van het Lokaal Fonds Oegstgeest in hun winkel willen plaatsen. Er is als vrijwilliger dus van alles mogelijk. Interesse? Mail ons op info@civilsocietyclub.nl

DONATIE
Als jij ook iets wil doen voor de Oegstgeester samenleving, kun je ‘t Lokaal Fonds Oegstgeest ook steunen met een gift. Alle donaties zijn van harte welkom. Zowel groot als klein. Van bedrijven en van particulieren. Eenmalig of regelmatig. Het Lokaal Fonds Oegstgeest maakt minimale kosten (5 tot 10%) en besteedt de opbrengst vrijwel volledig aan het goede doel.
Je gift is welkom op rekeningnummer IBAN: NL68 RABO 0307 8592 74 t.n.v. Stichting Civil Society Club | o.v.v. Lokaal Fonds Oegstgeest. Stichting Civil Society Club heeft een anbi-beschikking. Dat betekent dat giften aan onze stichting aftrekbaar zijn voor de belastingen. ANBI-lijst belastingdienst

BIJ ‘t LOKAAL FONDS OEGSTGEEST IS JE DONATIE HET DUBBElE WAARD!
Als je doneert aan het Lokaal Fonds Oegstgeest (LFO), wordt je gift verdubbeld. Fonds 1818 kende het Lokaal Fonds Oegstgeest een donatieverdubbeling toe die dit mogelijk maakt. Het gaat om geldelijke donaties die het Fonds ontvangt van bedrijven, particulieren en organisaties, tot een maximum van EUR25.000.

Je kunt je gift ook kwijt in een van de donatiebussen van het Lokaal Fonds Oegstgeest in ons dorp. Ook die giften worden dankzij Fonds 1818 verdubbeld. Bedankt voor je donatie!

HALLO OEGSTGEEST; STATIEGELDACTIE i.s.m. JUMBO OEGSTGEEST
Schenk je lege flessen-statiegeldbonnetje aan het Lokaal Fonds Oegstgeest. Met Jumbo Oegstgeest hebben we de afspraak dat opbrengsten van de statiegeldactie via het Lokaal Fonds Oegstgeest van de Civil Society Club aan lokale projecten zullen worden besteed.

PLAATS GRATIS DONATIEBUS

Donatiebussen bij de winkeliers
Donatiebussen bij de winkeliers

In Oegstgeest heeft een aantal winkeliers sinds december 2014 een donatiebus in hun winkel staan, waaronder supermarkt Jumbo, Visgilde Hugo van der Meij, de Rijnlandse Boekhandel, kapsalon Van Bellen, beide locaties van de echte bakker Hugo de Groot, Dorpscentrum Oegstgeest, Wereldwinkel Oegstgeest, Micromax Computers, beide vestigingen van Bike Totaal Van Hulst Fietsen, Biologische winkel Albion, Passa Flor, Jottem etc. Wil jij als maatschappelijk betrokken ondernemer/organisatie ook een bijdrage leveren aan welzijn in Oegstgeest en ook zo’n mooie transparante donatiebus neerzetten? zie http://www.civilsocietyclub.nl/actualiteiten/archief/nieuwe-donatiebus-in-het-dorp Vraag dan een gratis donatiebus aan (tegen betaling van borg EUR 50) via info@civilsocietyclub.nl

Elke organisatie/ondernemer die een donatiebus aanvraagt en zichtbaar plaatst krijgt een gratis vermelding (met foto!) op de social media van de Stichting Civil Society Club | Lokaal Fonds Oegstgeest (Facebook, Twitter en onze website) met een bereik van meer dan 1000 betrokken dorpsgenoten. Lees verder donatiebus.

PLAATS EN VERSPREID ONZE ADVERTENTIE
Plaatsen en Tweeten, forwarden, liken van de advertentie Lokaal Fonds Oegstgeest in publicaties en via social media. Lees verder de advertentie.

CAUSE RELATED MARKETING
WIn-Win-Win Laat bij verkoop van jouw product of dienst een deel van de opbrengst ten goede komen aan het Lokaal Fonds Oegstgeest. Dit is een 3-dubbele winst voor ondernemer, Lokaal Fonds Oegstgeest en Oegstgeest

DUBBEL GOEDDOEN
Geef je spullen weg? Voeg dan op “Marktplaats” of “Vraag en Aanbod Oegstgeest” de zin toe: “gratis af te halen, maar een donatie aan het Lokaal Fonds Oegstgeest is welkom.”

TANK EN SCHENK BIJ DETOM

Tanken bij Detom
Tanken bij Detom

Voor elke getankte liter benzine schenkt Detom een deel aan een goed doel naar keuze.
PERIODIEKE SCHENKING, LEGAAT OF LIJFRENTE

Ook kun je het fonds bijvoorbeeld helpen met een periodieke schenking en/of een legaat in een nalatenschapsregeling.

Neem hiervoor graag vrijblijvend contact op met Milou Martinot, voorzitter Stichting Civil Society Club | Lokaal Fonds Oegstgeest op 071 517 50 56 of stuur een mail via contact Dan nemen wij contact op.