Project overzicht Lokaal Fonds Oegstgeest

oktober 2015

Jottem Oegstgeest: muziekinstallatie voor kleine optredens

Beschrijving van het project

De aanschaf van een interactieve muziekinstallatie, met versterker, mixer en microfoon voor de vrijdagmiddag-disco en/of kleine optredens voor Jottem Oegstgeest

De status van het project

Dit project is afgesloten op 30 oktober 2015

Het project overzicht

Vanmiddag namen cliënten, medewerkers en ouders van Jottem Oegstgeest, feestelijk een nieuwe muziekinstallatie in gebruik. De muziekinstallatie is een gift van het Lokaal Fonds Oegstgeest. Vele dorpsgenoten hebben de afgelopen maanden op verschillende manieren geld gedoneerd aan het Lokaal Fonds Oegstgeest voor dit doel, door directe donaties, de statiegeldactie bij supermarkt Jumbo en donatiebussen bij lokale winkeliers.

Feestelijke ingebruikname

Medewerkers en cliënten van Jottem zijn heel blij met de muziekinstallatie. Door een interactieve luidspreker, mixer en microfoon is de muziekinstallatie ook geschikt voor een disco en/of kleine optredens. Er zal volgens medewerker Marion de komende jaren regelmatig en met heel veel plezier gebruik van worden gemaakt. Locatiemanager Marja van Dorp van Jottem is ook zichtbaar tevreden: “we zijn erg blij zijn met dit initiatief van het Lokaal Fonds Oegstgeest. Het is weer een mooi voorbeeld van de goede contacten en samenwerkingen die er zijn in Oegstgeest.”

De ingebruikname werd feestelijk opgeluisterd door een vrolijk optreden van dameskoor Flower Voices. Om alle donateurs en het Lokaal Fonds Oegstgeest te bedanken, zongen medewerkers en cliënten van Jottem een speciaal voor de gelegenheid geschreven dankliedje, waarna de nieuwe muziekinstallatie in gebruik werd genomen met aanstekelijke dansmuziek.